×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Categorieën
Materiaal
Materiaal
Kleur:
Capaciteit (ml)
-
Combo met deksel
Onlangs bekeken
Geen artikelen
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan

Packnwood is ook herbruikbaar serviesgoed.

Plastic serviesgoed is de ultieme keuze voor horecaprofessionals. Praktisch, esthetisch en elegant, het is de beste oplossing om uw klanten te bedienen. Packnwood is een groothandelaar gespecialiseerd in herbruikbaar plastic serviesgoed. Als echte expert op ons gebied zijn we een geweldige leverancier voor particulieren, professionals en verenigingen.

Inderdaad, wij bieden een ruime keuze aan tafelgerei: roestvrijstalen manden, houten, glazen en plastic producten. Of het nu gaat om dagelijks gebruik, fastfood en vooral om afhaalverkoop, vertrouw op onze expertise en de kwaliteit van onze producten.

Herbruikbaar serviesgoed, zoals onze glazen potten, bespaart u geld omdat het meerdere malen wordt gebruikt voordat het wordt kapot. De stevigheid en het ergonomische ontwerp maken het een uitstekende keuze voor elk gebruik. Packnwood verzekert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Menu

Instellingen