Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan
Filteren op

Filteren op

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Kleur:

Kleur:

Capaciteit (ml)

Capaciteit (ml)

Biologisch afbreekbaar

Biologisch afbreekbaar

Composteerbaar

Composteerbaar

Microwaveable

Microwaveable

Vriesbaar

Vriesbaar

Aanpasbaar

Aanpasbaar

Onlangs bekeken
Geen artikelen

Waarom houten borden en voor wie is dit mogelijk?


Eten wordt veel geserveerd op borden en zo zijn ook voedselverpakkingen vaak voorzien van borden waarop het eten getransporteerd kan worden. In deze gedachte heeft PacknWoord zich gericht op het leveren van houten borden aan allerlei bedrijven in de horecabranche om hun klanten te kunnen voorzien van maaltijden netjes aangeleverd op een wegwerpvariant. Dit wegwerpbord is vanwege zijn houten materiaal tevens milieuvriendelijk en makkelijk afbreekbaar.

De houten borden, schalen en dienbladen kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, zoals voor het vervoeren van hele maaltijden en samengevoegde producten. Allerlei horecaondernemingen kunnen gebruik maken van deze voorzieningen om hun voedingsmiddelen in te laten vervoeren en aan klanten te kunnen afgeven.

De houten producten van PacknWood kunnen in verschillende vormen en maten geleverd worden om voor elk gerecht of etenswaar de bijpassende verpakking te kunnen leveren. Dit zorgt voor een betere uitstraling en kwaliteit van het product.

Menu

Instellingen