Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Wat is het aanbod aan plastic borden en voor wie is het geschikt?


Plastic borden kunnen dus voor verschillende doeleinden worden gebruikt en ook door veel verschillende bedrijven. Misschien runt u een restaurant en wilt u uw hoogwaardige voedsel op een stijlvolle manier aan de klant meegeven? U heeft wellicht een cateringbedrijf en moet in grote getale voedsel kunnen serveren, waarvoor plastic borden een grote uitkomst zijn. Diverse soorten bedrijven komen in aanmerking met het concept van plastic borden.

Het aanbod waar u uit kunt kiezen, bestaat uit transparante, vierkante borden, witte, ronde borden en transparante, groene dienbladen. Binnen dit aanbod kunt u kiezen tussen zacht en hard plastic en bijna alle plastic borden zijn herbruikbaar en voldoen daarmee aan het milieuvriendelijke karakter dat PacknWood wil uitstralen.

Voor u als ondernemer bieden de plastic borden een voordeel als enerzijds stijlvolle verschijningen en anderzijds eenvoudige ondersteuning voor het serveren van voedsel op grote schaal. Het grootste voordeel hiermee is dat de klant tevreden is en gerust wordt gesteld door het herbruikbare aspect van de borden. Deze tevredenheid zal zich uiten in positieve referenties naar vrienden en familie en meer klanten voor uw bedrijf.

Menu

Instellingen