×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Onlangs bekeken
Geen artikelen
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan

Verzending & levering

Levering

Zodra de betaling van uw bestelling door PACKNWOOD.NL geaccepteerd is, wordt u binnen 4-6 werkdagen geleverd, van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen) in Nederland.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 16,00 exclusief BTW ( € 19,14 inclusief BTW). Het is een pakket, u betaalt dezelfde prijs ongeacht het gewicht en de prijs van uw bestelling. U zult geleverd worden door Colissimo dienst van het postkantoor of door vervoerder.

Geld-terug-garantie

Volgens de wet, heeft u 14 dagen om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Deze periode van 14 dagen gaat in op de datum van ontvangst om een gekocht product te retourneren dat niet schikt. Retourkosten zijn voor uw rekening. Alleen de prijs van het product dat u gekocht hebt en de verzendkosten zal terugbetaald worden.

Retour sturen naar:

FIRSTPACK Nederland, 110, rue des Martyrs de la Resistance, 59160 Lomme, France.

Het geretourneerde product moet ongeopend zijn, in de originele staat en compleet met een fotokopie van de factuur voor de vergoeding. Producten die onvolledig, beschadigd of vuil, of zonder officieel document (factuur) geretourneerd zijn, worden niet retour genomen.

Menu

Instellingen