Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan
Onlangs bekeken
Geen artikelen

Onze certificeringen

FIRST laat zich gelden in zijn kwaliteitsbenadering

FIRST heeft de permanente wil om zijn klanten volledige tevredenheid te geven, het management blijft toegewijd aan het handhaven en verbeteren van ons vereiste niveau in onze kwaliteitsbenadering.

ISO 9001 gecertificeerd in 2015, First zet zijn kwaliteitsbenadering voort door zijn certificaat te vernieuwen voor al zijn activiteiten volgens de nieuwe ISO 9001 V2015-norm op 6 maart 2018 door SGS-certificering.

Onze belangrijkste doelstellingen:
De tevredenheid van de geïnteresseerde partijen
Continue verbetering van onze producten en diensten
Naleving van wet- en regelgeving
Het nastreven van een milieubeleid

President

FSC® Certificering

We zijn FSC® gecertificeerd (BV-COC-145563). We willen verantwoord handelen en aan duurzamere ontwikkeling bijdragen.

Ontdek onze FSC® gecertificeerde producten. Door deze producten te kiezen, draagt u bij aan het behoud van de bossen in de wereld.

Wat is het FSC®-label?

Het FSC®-label betekent "Forest Stewardship Council®"

Dit label wordt beheerd door een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor de bevordering van verantwoord bosbeheer wereldwijd en voor het behoud van bossen

FSC ontwikkelt normen die op principes van verantwoord bosbeheer zijn gebaseerd. Die normen zijn ondersteund door milieu-, sociale- en economische spelers.

De regels en normen gedefinieerde door FSC® vereisen dat elke stap die de productie- en marketingketen vormt, wordt geverifieerd en vervolgens gecertificeerd. De FSC®-certificering getuigt van de inzet van het gecertificeerde bedrijf en zijn directe bijdrage aan de bescherming van bossen.

Het vermogen van het bedrijf om aan de criteria te voldoen voor certificering wordt jaarlijks gecontroleerd door de onafhankelijke certificatie-instelling. De gegevens verzamelde tijdens deze controle vormen de basis om te beslissen of het bedrijf dit label kan behouden of niet. FSC®-certificering is geldig voor een beperkte periode van 5 jaar.

Op de pagina FSC-Nederland vindt u meer informatie.

Hieronder vindt u onze certificeringen

Menu

Instellingen