×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Onlangs bekeken
Geen artikelen
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan

Veilige betaling

Op onze website kunt u uw bestelling betalen met een creditcard, Paypal of bankoverschrijving.CREDITCARTBETALING

Het SSL-certificaat wordt op onze site geïnstalleerd om gebruikers veilige transacties te garanderen. Bij betaling met een creditcard (CB, Visa of MasterCard) wordt u gevraagd om uw kaartnummer, de geldigheidsdatum en het cryptogram op de achterkant in te voeren, in een ruimte die door het Cyberplus-betaalsysteem is voorzien. Alle ingevoerde informatie wordt gecodeerd en in alle vertrouwelijkheid naar de Banque Populaire server gestuurd.

Deze gegevens worden door ons niet opgeslagen of bewaard.PAYPAL

Als u geregistreerd bent bij PayPal, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestellingen via dit betaalplatform te betalen. De bestelling wordt voorbereid na ontvangst van de betaling op onze PayPal-rekening.BANKOVERSCHRIJVING

Om uw aankopen per bankoverschrijving te betalen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: contact@packnwood.nl. Op deze manier:

  • deze betalingsoptie wordt toegevoegd aan uw klantenaccount
  • U krijgt de bankgegevens van Packnwood en kunt deze betaalmethode selecteren voor uw volgende bestelling.

Tot slot wordt u gevraagd een bewijs van overdracht te sturen naar onze boekhoudafdeling, die uw bestelling zal valideren. Uw bestelling verlaat onze magazijnen zodra we het geld hebben ontvangen.Menu

Instellingen