×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan
Materiaal
Materiaal
Kleur:
Capaciteit (ml)
-
Combo met deksel
Onlangs bekeken
Geen artikelen

Deksels van alle soorten voor uw voedselverkoop

Het transport van voedsel in de take-away is een delicaat proces omdat de kwaliteit van de gerechten naar uw klant ervan afhangt. Om restauranthouders in staat te stellen deze kwaliteit te allen tijde te garanderen, biedt Packnwood isothermische deksels en eco-design deksels aan die helpen de smaak en het aroma van het voedsel te behouden.

Onze herbruikbare en milieuvriendelijke producten voldoen aan al uw behoeften voor het verpakken en vervoeren van maaltijden. Wij bieden een ruime keuze met meer dan 200 referenties voor particulieren en professionals. Packnwood is vooral gespecialiseerd in biologisch afbreekbare producten die tot 10 keer kunnen worden hergebruikt, maar we bieden ook producten voor eenmalig gebruik aan.

Of het nu voor uw behoeften in: serviesgoed, bekers, slakommen of de verschillende dozen, vind wat u nodig hebt op onze verkoopsite, in de "deksel" sectie. Ons kwaliteitsbeleid garandeert u producten die qua degelijkheid en weerstand voldoen aan uw merknaam.

Menu

Instellingen