×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan
Materiaal
Materiaal
Kleur:
Capaciteit (ml)
-
Combo met deksel
Onlangs bekeken
Geen artikelen

Voor uw buffetten en cocktails: grote keuze aan wegwerpserviezen

Buffetten en cocktails behoren tot de belangrijkste keuzes voor de presentatie van maaltijden op evenementen. Gasten verzamelen zich rond een tafel om de door de cateraars verzonnen wonderen te proeven. Hierbij is de presentatie een belangrijk punt voor de tevredenheid van de ogen, voorbij de smaakpapillen. Packnwood heeft een heel scala aan herbruikbare en/of eenmalige gerechten voor uw buffetten en cocktails en voldoet daarmee aan al uw verwachtingen.

Kies voor de presentatie zelf voor een houten bootbakje, een goedkope plastic pot of een palm, pulp, houten of zilveren voorgerecht. Voor een nette presentatie kiest u voor een spiesenpluk van dezelfde materialen. Packnwood voorziet zijn klanten ook van bamboe of papieren kegels die opvallen door hun originaliteit. Ideaal voor het presenteren van gerechten op onze houten dragers, ze behouden de kwaliteit van de ingrediënten en geven tegelijkertijd een natuurlijk tintje en benadrukken uw producten.

Menu

Instellingen