×
Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Categorieën
Materiaal
Materiaal
Kleur:
Combo met deksel
Onlangs bekeken
Geen artikelen
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan

Grote selectie van wegwerptafelkleden en -servetten

Recepties zijn veel voorkomende gelegenheden waarbij familie- of zakenmensen samenkomen. Hun succes hangt af van het succes van de maaltijd, die in kwaliteitsgerechten moet worden gepresenteerd. Vergeet echter niet de bijpassende tafelkleden en servetten, die ook deel uitmaken van de tafelversiering. Voor meer gemak en om reiniging na afloop te voorkomen, biedt Packnwood u al deze producten; papieren wegwerptafelkleden of servetten.

Kies uit een breed scala aan patronen en kleuren die goed passen bij de verschillende thema's van uw evenementen. Deze wegwerpproducten zijn van onvergelijkbare kwaliteit. Van grote weerstand zullen ze weten hoe ze uw tafels moeten sublimeren, evenals tafelkleden en servetten. Profiteer van ons gamma ecologische producten om uw impact op het milieu te beperken. Bijdragen aan het behoud van het ecosysteem door gebruik te maken van onze wegwerptafelkleden en servetten gemaakt van biologische producten.

Menu

Instellingen