Onze winkel gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om volledig te kunnen profiteren van uw browsen.

Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.
Maak een offerte van mijn winkelwagen Vraag een offerte aan
Filteren op

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Kleur:

Kleur:

Gerecycleerd

Gerecycleerd

Biologisch afbreekbaar

Biologisch afbreekbaar

Microwaveable

Microwaveable

Koelbaar

Koelbaar

Vriesbaar

Vriesbaar

Warme inhoud

Warme inhoud

Aanpasbaar

Aanpasbaar

Onlangs bekeken
Geen artikelen

Grote selectie van wegwerptafelkleden en -servetten

Recepties zijn veel voorkomende gelegenheden waarbij familie- of zakenmensen samenkomen. Hun succes hangt af van het succes van de maaltijd, die in kwaliteitsgerechten moet worden gepresenteerd. Vergeet echter niet de bijpassende tafelkleden en servetten, die ook deel uitmaken van de tafelversiering. Voor meer gemak en om reiniging na afloop te voorkomen, biedt Packnwood u al deze producten; papieren wegwerptafelkleden of servetten.

Kies uit een breed scala aan patronen en kleuren die goed passen bij de verschillende thema's van uw evenementen. Deze wegwerpproducten zijn van onvergelijkbare kwaliteit. Van grote weerstand zullen ze weten hoe ze uw tafels moeten sublimeren, evenals tafelkleden en servetten. Profiteer van ons gamma ecologische producten om uw impact op het milieu te beperken. Bijdragen aan het behoud van het ecosysteem door gebruik te maken van onze wegwerptafelkleden en servetten gemaakt van biologische producten.

Menu

Instellingen